Телешка кожа
  • Висококачествена италианска телешка кожа със змийски принт.


Телешка кожа
  • Висококачествена италианска телешка кожа с кроко прин т


Телешка кожа
  • Висококачествена италианска телешка кожа с кроко принт.


Телешка кожа - шагрен
  • Телешки шагрен подходящ за производство на чанти и обувки.


Телешка кожа
  • Висококачествена телешка кожа с кроко принт.


Телешка кожа
  • Висококачествена телешка кожа.


Агнешка кожа-напа
  • Висококачествена агнешка напа.


Телешка кожа - шагрен
  • Висококачествен телешки шагрен.


Телешка кожа
  • Висококачествена телешка кожа.


Телешка кожа
  • Висококачествена телешка кожа.


1 | 2 | 3  »  


Call now to find out how:+359-89-999-6785
Leather Trade © 2011 - 2023